Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátráme po dalších obětech sexuálního zneužívání - Aktualizace

Devětačtyřicetiletý muž je v současné chvíli obviněný ze spáchání trestného činu znásilnění, za což mu v případě odsouzení hrozí až pětiletý pobyt za mřížemi. V souvislosti s tímto případem evidují kriminalisté jednu poškozenou. 

Kriminalisté třetího policejního obvodu pátrají po dalších obětech sexuálního zneužívání, které zareagovaly na inzerát nabízející brigádu hlídání dětí nebo práce zapisovatelky v Praze 8. Když ženy práci získaly, tak je muž v některých případech nutil pít alkohol. Někdy pily dobrovolně a muž jim za to dokonce platil. Následně využil jejich opilosti a svedl je buď k sexuálním praktikám, nebo na nich vykonal soulož.

Kriminalisté se domnívají, že počet jeho obětí nemusí být konečný a obracejí se touto cestou na ženy, kterým také obdobným způsobem ublížil, aby se ozvaly na linku 158. 

Celý případ je v současné chvíli prověřován pro podezření ze spáchání trestného činu znásilnění, za což pachateli v případě odsouzení hrozí až pět let za mřížemi.

por. Mgr. Violeta Siřišťová – 26.3.2020

Aktualizace - Devětačtyřicetiletý muž je v současné chvíli obviněný ze spáchání trestného činu znásilnění, za což mu v případě odsouzení hrozí až pětiletý pobyt za mřížemi. V souvislosti s tímto případem evidují kriminalisté jednu poškozenou. 

por. Mgr. Violeta Siřišťová – 18.8.2021

vytisknout  e-mailem