Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

AKTUALIZACE - Pátráme po 69 letém muži

RYCHNOVSKO - Pátrání po seniorovi bylo ukončeno. 

 

AKTUALIZACE

13. 11. 2013 - Ráno kolem osmé hodiny si pohřešovaného muže všiml na Holicku projíždějící řidič. Zastavil a zavolal na linku 112. Muž byl podchlazený. Sanitka ho převezla do pardubické nemocnice.

 

Odkaz do databáze pohřešovaných osob, kde jsou zveřejněna další data, včetně fotografie
(pokud tento odkaz není aktivní po osobě již nepátráme)

 
Pátráme po 69 letém muži, který dnes (12. listopadu 2013) chvíli před druhou hodinou odpoledne odešel z domova důchodců v Borohrádku. Do současné doby se nevrátil a vzhledem k nočním chladným teplotám se obáváme o jeho zdraví. Po muži bylo vyhlášeno celostátní pátrání.
 
Muži je 69 let je střední postavy s nápadnějším břichem, má vyšší 180 centimetrovou postavu, má oválnou hlavu s krátkými šedými vlasy takzvaně na ježka.
 
Oblečen je do šedého trika s pruhy, které připomíná pyžamo a do modrých tepláků, na nohou má pantofle.
 
Muž se s největší pravděpodobností pohybuje pěšky po silnicích. Je možné, že se pohybuje směrem na Holice a dále. Je možné, že za celé odpoledne ušel i větší vzdálenost a může se nacházet například v okolí Pardubic, ale i v jiných oblastech Královéhradeckého, či Pardubického kraje.
 
Tímto žádáme veřejnost, aby v případě, kdy se s mužem dle popisu setkají aby okamžitě informovali o jeho výskytu Policii České republiky.
 

nprap. Jan Čížkovský
12. listopadu 2013, v 20:00 h

vytisknout  e-mailem