Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

AKTUALIZACE - Pátráme po 67leté německé turistce

LIBERECKO - Od nedělního večera pátrají policisté po 67leté ženě z Německa. S přítelem byla na výletě v Lázních Libverda, večer ale nedorazila na sjednanou schůzku. V noci po ženě pátral i vrtulník. 

AKTUALIZACE - ODVOLÁNÍ PÁTRÁNÍ

Odvoláváme pátrání po 67leté německé turistce, která byla pohřešována od nedělního večera. Ženu odpovídající popisu nalezli polští policisté v obci Mirsk a následně vyrozuměli české policisty. Vzhledem k tomu, že žena u sebe neměla žádný doklad totožnosti, byl kontaktován její přítel, který pohřešování oznámil, aby se do Polska dostavil za účelem jejího ztotožnění. Po potvrzení, že se skutečně jedná o pohřešovanou ženu, bylo pátrání po ní odvoláno.


23. dubna 2019
mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
oddělení tisku a prevence 

_________________________________________________________________________________________________________

Od nedělního večera pátají policisté po 67leté turistce z Německa, ktrá jela spolu se svým přítelem na výlet do Lázní Libverda. Její zmizení přišel v neděli krátce po osmé hodině večer oznámit na policejní oddělení právě její přítel, s kterým se měla sejít večer, po jeho výletě na kole. Na schůzku ale nedorazila. Po zjštění potřebných informací následně po ženě pátraly policejní hlídky i psovodi se psy, v noci propátrával terén i vrtulník s termovizí. Veškeré pátrání bylo neúspěšné.

Podrobnější informace naleznete na tomto odkazu: https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=8170422191805

V souvislosti s pátráním po 67leté ženě z německých Drážďan spolupracují policisté i s polskými a německými kolegy. Není vyloučena ani alternativa, že si žena mohla někoho stopnout, nebo se s někým domluvila, aby jí odvezl zpět do Německa. Veškeré tyto alternativy prověřujeme.

Jakékoliv informace k této ženě je možné sdělit na linku 158.

22. dubna 2019
mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
oddělení tisku a prevence


 

vytisknout  e-mailem