Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

AKTUALIZACE - Pátrání po chlapci bylo odvoláno

VYŠKOVSKO: Děkujeme za pomoc. 

AKTUALIZACEDěkujeme touto cestou médiím i občanům, že nám poskytli součinnost při pátrání po 15letém chlapci. Pátrání je odvoláno, hocha se dnes v podvečerních hodinách podařilo najít. Je v pořádku, neutrpěl žádná zranění.

por. Mgr. Kamila Haraštová, 25. října 2019

Vyškovští policisté pátrají od středečního odpoledne po patnáctiletém chlapci, který pravděpodobně odešel z domu. Hoch žije s prarodiči ve Vyškově a ve středu odpoledne se nevrátil ze školy domů. Odcházel se školní brašnou a sportovní taškou. Odpoledne pak rodina zjistila, že chlapec si zřejmě vzal spacák, náhradní oblečení a nějaké zásoby jídla. Mobilní telefon nechal doma. Po mladíkovi pátrali policisté i kriminalisté, za pomoci služebního psa jsme propátrali všechny lokality, kde by se dle poznatků rodiny či spolužáků mohl chlapec pohybovat. I dnes se rozjíždí další pátrací akce. Spolužáci i další známí od středy sdílejí tuto informaci i na sociálních sítích. V průběhu pátrání jsme zjistili, že hoch má pravidelně užívat léky.

15 lety mladík je asi 180 cm vysoký hubenější postavy, má krátce střižené hnědé vlnité vlasy a modré oči. Na sobě měl šedé tepláky a šedou mikinu. Jako zavazadla školní batoh a sportovní tašku.

Jakékoli informace k pohřešovanému dítěti prosím sdělte na linku 158.

Odkaz na dítě v ohrožení:

https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/DiteVOhrozeni.aspx

Pokud odkaz není aktivní, dítě bylo vypátráno.

Děkujeme za spolupráci.

por. Mgr. Alice Musilová, 25. 10. 2019

vytisknout  e-mailem