Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pátrací relace

PLZEŇ - Plzeňští policisté pátrají po pachateli protiprávního jednání. Při fyzické potyčce způsobil poškozenému zranění v obličeji skleněným půllitrem. 

     Policisté obvodního oddělení Plzeň - Vinice vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinů ublížení na zdraví ve stádiu pokusu a výtržnictví. Dne 17. prosince 2018 krátce po desáté hodině večer došlo v Plzni v jedné z vinických provozoven k fyzické potyčce mezi dvěma muži, při které dosud neznámý pachatel napadl poškozeného skleněným půllitrem a zranil ho v obličeji. V dané době se mělo na daném místě pohybovat více osob, které by mohly být případnými svědky tohoto incidentu. Ze zjištěných informací se měl pachatel protiprávního jednání na daném místě pohybovat ve společnosti ještě s jiným mužem, a to před samotným incidentem, jehož ustanovení a následná výpověď by mohla vést k ustanovení osoby pachatele a k řádnému objasnění celé věci. 

    Policisté žádají případné svědky tohoto incidentu,aby se neprodleně přihlásili na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo zavolali na tísňovou linku 158 a pomohli tak objasnit tento prověřovaný případ.

nprap. Veronika Hokrová
18. prosince 2018 

vytisknout  e-mailem