Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Pátrací akce po Jiřím Kunčarovi

ZLÍNSKO: Padesátka policistů prohledávala terén. 

Zlínští policisté stále hledají Jiřího Kunčara (49) z Otrokovic. Z domu odešel 7. června 2012 v odpoledních hodinách. Tentýž večer pak přišla rodině sms zpráva s textem „omlouvám se, je mi to líto“. Posléze rodinní příslušníci zjistili, že muž je značně zadlužený. Obávají se proto o jeho život. Policisté už prohledali všechna místa, kde by muž mohl být, například nádraží, herny, restaurace a pohostinství, ptali se jeho přátel i známých. Zatím však bezvýsledně.
Dnes jsme proto uspořádali pátrací akci s nasazením šedesáti lidí, a to policistů z pohotovostního a eskortního oddělení, obvodních oddělení, služby kriminální policie a vyšetřování, pěti policistů na koních a dvou psovodů. Všichni prohledávali lokalitu Štěrkoviště, Bělovského jezu, břehy řeky Moravy včetně okolních lužních lesů apod. Šlo o komplikovaný částečně zalesněný terén.
Po muži však zatím není ani stopa, a to se jedná už o několikátou akci. Jeho mobilní telefon je vypnutý, proto jej nemůžeme ani lokalizovat. Svého příbuzného hledá intenzivně i zoufalá rodina. Pan Kunčar odešel v červeném tričku, modrých riflích a černé mikině. Měří asi 172 cm, je štíhlý.
Pokud by někdo věděl, kde je hledaný pan Jiří Kunčar, nechť okamžitě volá na linku 158.

 

14. června 2012, mjr. Ing. Jana Macalíková

vytisknout  e-mailem