Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Páteční fotbalové utkání

V souvislosti s nedělním fotbalovým utkáním mezi celky AC Sparta Praha a FC Baník Ostrava pražská policie připravila adekvátní bezpečnostní opatření. 

Na tomto opatření se bude podílet několik stovek policistů z pořádkové, kriminální, dopravní i cizinecké služby, antikonfliktního týmu, Speciální a Krajské pořádkové jednotky a v neposlední řadě i policistů z oddělení služební hipologie a kynologie. V případě potřeby bude celou oblast stadionu a jeho blízkého okolí monitorovat i policejní vrtulník.

Policisté se již průběhu dopoledních hodin zaměří na pohyb fanoušků obou celků na území metropole a zajistí jejich doprovod ke stadionu. V rámci bezpečnostního opatření se policisté zaměří na ochranu veřejného pořádku a na bezpečnost a plynulost silničního provozu. V souvislosti s příjezdem fanoušků na stadion doporučujeme využít městskou hromadou dopravu a záchytná parkoviště na okraji Prahy.

Upozorňujeme, že stále platí zákaz používání alkoholických nápojů a pyrotechniky na stadionu! V souvislosti s již standartními kontrolami u vstupu, doporučujeme fanouškům, aby na stadion přišli z dostatečným časovým předstihem.

kpt. Eva Kropáčová
16.8.2019

vytisknout  e-mailem