Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Alkohol za volantem

Kladno - Při dopravní nehodě byla u řidiče provedena dechová zkouška s pozitivním výsledkem.  

      Na linku 158 bylo ve 23. hodin dne 28. září 2013 oznámeno, že v Kladně Dubí v areálu firmy došlo k dopravní nehodě. Řidič nezvládl řízení a svým osobním vozidlem narazil do betonového obrubníku. Na místo byla vyslána ihned policejní hlídka.  Dopravní policisté provedli u řidiče dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu v dechu, která byla s pozitivním výsledkem a byla u podezřelého řidiče naměřena hodnota 2,63 promile alkoholu v dechu. Následně policisté podezřelého 55 letého muže z Kladenska eskortovali do policejní cely, odkud byl následující den po provedení úkonů propuštěn na svobodu. Nyní je řidič podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Za několik hodin dne 29. září 2013 po 1. hodině v Kladně v ulici M. Horákové byl kontrolován v osobním vozidle Renault 20 letý řidič z Kladna, u něhož byla také dechová zkouška na alkohol s pozitivním výsledkem , a to 1,92 promile alkoholu v dechu. Po provedení prvotních úkonů byl podezřelý řidič umístěn do policejní cely a poté v odpoledních hodinách propuštěn na svobodu. I tento případ se prošetřuje jako podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

30.září 2013

nprap. Jana Šteinerová

Odcizení šperků - dne 28. září 2013 bylo oznámeno na OOP Kladno Kročehlavy, že v době mezi 22. až 28. září 2013 došlo k odcizení  3 kusů prstenů, 1 kusu hodinek  a 70 Euro z bytu v Kladně v ulici V Bažantnici. Policie případ prošetřuje jako podezření z trestného činu krádeže a podezřelým pachatelem je 23 letý mladík. Vzniklá škoda odcizením věcí činí 10 250,-Kč.

Poškození kabelů - dne 28. září 2013 bylo oznámeno na linku 158, že téhož dne kolem 19. hodiny po výměně vadné pojistky na trafostanici, vyšlehly plameny z technické budovy. Technici,kteří se na místě nacházeli vzniklý oheň uhasili a následně zjistili, že k danému vyšlehnutí plamenů došlo z důvodů neodborné manipulace s kabely, které byly umístěny pod podlahou a byly oholeny na drát a neodborně nasazené svorky, čímž po výměně pojistky došlo ke zkratu. Pachatelé svým jednáním způsobili společnosti škodu ve výši 40 000,-Kč.

Vloupání do BČS - v brzkých ranních hodinách dne 28. září 2013 bylo oznámeno narušení objektu BČS ve Smečně. Na místo oznámení se dostavila policejní hlídka, která zjistila, že byl objekt BČS značně poškozen, ale nebylo zde nic odcizeno. Způsobená škoda celkem činí cca 8 000,-Kč. Dále  policisté prošetřují případ trestného činu krádeže vloupáním, kterého se dopustil dosud neznámý pachatel, který v brzkých ranních hodinách dne 29. září 2013 za užití násilí vnikl do vnitřních prostor BČS ve Smečenské ulici ve Slaném. Následně z místa činu odcizil různé zboží a převážně tabákové výrobky. Vzniklá škoda na odcizeném zboží činí cca 115 000,-Kč a na poškození 3 000,-Kč. 

vytisknout  e-mailem