Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pachatelé byli obviněni po dvou letech

LOUNY – Hanobení ostatků, Ublížení na zdraví, Krádež zlata 

Hanobení lidských ostatků 
Po necelých dvou letech se podařilo třem cizincům doručit usnesení o zahájení trestního stíhání dle § 160/1 trestního řádu pro trestný čin hanobení lidských ostatků, kterého se dopustili tím, že dne 23. 2. 2008 poškodili prosklené náhrobky a urny, z kterých následně vysypali popel na hřbitově v obci Buškovice.
 
Ublížení na zdraví
Dne 4. 2. 2010 si obviněný převzal usnesení o zahájení trestního stíhání dle § 160/1 trestního řádu pro trestný čin ublížení na zdraví, kterého se dopustil tím, žedne 11. 12. 2009 v katastru města Louny, ulice Dobroměřická, u takzvaných oblouků ranami pěstmi a kopanci kolenem do obličeje fyzicky napadl poškozeného, který utrpěl lehký otřes mozku, těžké pohmoždění obličeje a pohmoždění nosu.
 
Krádež zlata
Dne 4. 2. 2010 dva dosud neznámí pachatelé vstoupili do klenotnictví v Lounech na Pražské ulici, kde od prodavačky chtěli ukázat řetízek, který byl umístěn v platu pod proskleným pultem. Starší z mužů si chtěl řetízek potěžkat, na což prodavačka přistoupila, ale muž s řetízkem odešel, aniž by ho zaplatil. Mladší z mužů, který zůstal u pultu, následně prodavačce sáhl do plata, které držela v ruce a vytrhl ji dalších 15 zlatých řetízků, se kterými utekl. Předběžná způsobená škoda byla vyčíslena na 65 000 Kč.

vytisknout  e-mailem