Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Pachatel z domu odnesl vše, co mu přišlo pod ruku

ZLÍNSKO: Vzal slivovici i dva motocykly. 

Policisté od včerejšího dne řeší případ vloupání do neobydleného domu v obci Spytihněv. Dosud neznámý pachatel vnikl do domu někdy v době od konce roku 2016 do včerejšího dne, kdy na vniknutí do domu a odcizení věcí přišel majitel objektu až nyní a případ oznámil místním policistům.

Pachatel do domu vnikl po násilném otevření vstupních dveří. Neobývaný dům prohledal a poté odcizil elektrickou svářečku, ruční zvedák na osobní vozidla, zahradní malotraktor, žebřík, demižon se slivovicí a dalších pět demižonů prázdných, šicí stroj, plastové přepravky, litinový radiátor, ruční lanový zvedák se čtyřiceti metry ocelového lana, tři plné tlakové lahve s propanbutanem, cirkulárku domácí výroby, pět desítek skleněných luxfer a sto padesát metrů prodlužovacího kabelu. Dále majitel přišel i o dva motocykly značky JAWA. Celková škoda po řádění pachatele se vyšplhala na téměř padesát tisíc korun.

Pachatel, který majiteli vybílil dům, se svým jednáním dopustil trestného činu krádež a hrozí mu až dva roky odnětí svobody.

Policisté uvítají i případné svědky, kteří si mohli něčeho podezřelého všimnout. Informace přijmou policisté na tísňové lince 158.

 

7. března 2017, por. Mgr. Lucie Javoříková

vytisknout  e-mailem