Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pachatel vyšplhal na střechu

CHOMUTOV - Na čokoládu neměl peníze, V kolonii zahrádek řádil zloděj... 

Pachatele sundali ze střechy
Vejprtská policie zadržela 58letého místního obyvatele při vloupání do rekreační chaty.Dovnitř se zloděj dostal poškozeným oknem, následně všechno prohledal, ale nic neodcizil.Jistě byl překvapen, když se na místě objevila policejní hlídka a tak se snažil uniknout. Vylezl na střechu odkud nakonec slezl a hlídka ho doprovodila na místní oddělení policie. Odtud odcházel s obviněním z trestných činů krádeže a porušování domovní svobody. Výměna poškozeného zařízení za nové bude majitele stát nejméně sedm tisíc korun.
 
Na čokoládu neměl peníze
Do kláštereckého marketu se vydal nakupovat bez peněz 22letý Kadaňák. Dostal chuť na čokoládu a tak si v regálu vybral Studentskou pečeť a čtyřicet si jich naskládal do batohu.Patnáct stovek na zaplacení však neměl a tak se snažil projít pokladnou bez zaplacení. Zaměstnanci prodejny muže zadrželi a předali přivolaným policistům. Přitěžující skutečností pro mladíka je skutečnost, že to není jeho krádež první, byl za ně již trestán.
 
Na zahrádkách řádil zloděj
Jirkvoští policisté pátrají po totožnosti pachatele, který vnikl do zahradních chatek poblíž Otvic. Kdosi vnikl do areálu zahrádek a následně pak do pěti rekreačních domků. Majitelům zmizelo nářadí, vodoměr, elektroměr, čerpadlo a další věci, celkovou škodu vyčíslili na 21 tisíc korun. Na pachatele čeká obvinění z trestných činů krádeže a poškozování cizí věci.
 
S autem neodejel
Do zaparkovaného vozidla na Palackého ulici v Chomutově se vloupal 28letý muž z Mladé Boleslavi. Poškozenými dveřmi se dostal dovnitř, nalezeným nářadím poškodil spínací skříňku, ale odejet již nestačil. Překvapila jej totiž přítomnost policejní hlídky, která muže zadržela. Obvinění z trestného činu neoprávněné užívání cizí věci si převzal a po provedeném výslechu byl propuštěn neboť jeho další vyšetřování budce probíhat na svobodě.
 
Dřevo jim nepatřilo
Dva muži z Radonicka se vydali do lesa Bažantnice, kde odcizili dřevo. Za pomoci přinesené motorové pily pořezali vzrostlé stromy jasany a ty následně odvezli. Majitelce vznikla škoda ve výši 1500 korun. Na oba muže čeká obvinění z krádeže.
 
Kradl hliník
58letý muž je podezřelý z krádeže. Od jara letošního roku v několika případech navštívil objekt bývalého zemědělského objektu na Chomutovsku a zde ze střechy budovy, která sloužila jako sklad výrobků, odcizil hliníkové střešní šablony za téměř čtrnáct tisíc korun. Věci prodal a utržené peníze použil pro svoji potřebu. Obvinění z krádeže je pro něj již připraveno.
 
Vloupání do garáže
Zima už je za dveřmi a tak se zimní pneumatiky hodí. O tom se přesvědčil majitel garáže v Klášterci nad Ohří. Kdosi poškodil zámek u dveří, vnikl dovnitř a čtyři kusy disků s novými zimními pneumatikami odcizil. K tomu přibral i tři disky s letními pneumatikami a tak se škoda vyšplhala na 25 tisíc korun. Krádež šetří místní oddělení policie.
 
     

vytisknout  e-mailem