Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pachatel vloupání dopaden

Jindřichův Hradec - Policisté z OOP Třeboň dopadli pachatele vloupání do různých objektů v okolí Třeboně. 

Podezřelý jednapadesátiletý muž postupně vnikl do několika objektů v okolních obcích u Třeboně:
     V  přesně nezjištěné době od 27.5.2009 do 28.5.2009  po odjištění otevřené  ventilace okna domu v obci Lomnice nad Lužnicí, vnikl dovnitř a zde odcizil 2 ks keramických hrníčků,  zničil zapálením dámskou  mikinu a dámskou obuv vše v hodnotě  nejméně 1.300 korun.
     Dále vnikl po otevření neuzamčené  branky do dvora nemovitosti v obci Frahelž, odcizil ze dvora  neuzamčené dámské jízdní  kolo v hodnotě nejméně 500 korun.
     Dále po rozbití okna ložnice ( škoda nejméně 1.000 korun), vnikl do bytu v prvním  nadzemním podlaží domu  v obci Frahelž, kde v kuchyni domu odcizil dámskou teplákovou bundu a různé potraviny,  které po  tepelné  úpravě na místě zkonzumoval. Škoda zde byla vyčíslena na 200 korun.
     Dále dne 4.6.2009 vnikl do rekreační chalupy v obci  Majdalena,  kde byl v 8.50 hod. zadržen policisty OOP  Třeboň. Způsobená škoda dosáhla celkem 2.998 korun. Policisty je podezřelý stíhán pro trestné činy krádeže vloupáním a porušování domovní svobody. Dne 5.6.2009 byl podán návrh na vzetí do vazby  u Okresního soudu  v Jindřichově Hradci.

vytisknout  e-mailem