Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

Pachatel se nejspíš chystá na přezutí

ORLICKOÚSTECKO – Kolegové z Vysokého Mýta dnes ráno přijali oznámení o krádeži pneumatik i s disky v hodnotě 20.000 korun. 

Jaro se blíží, pachatel krádeže se evidentně předzásobil, nebo počítá s tím, že pro elektrony s neojetými pneumatikami bude velký zájem a za jejich prodej něco utrží.

Na pozemek v obci Slatina neznámý pachatel vnikl z 22. do 23. února, terčem jeho zájmu byly výhradně pneumatiky včetně elektronových disků. Majiteli tak vznikla škoda 20. 000 korun.

Kdo má tuto krádež na svědomí, k objasnění této otázky mohou pomoct všímaví lidé, kteří zaznamenali v uvedený den ve Slatině před domem s číslem popisným 13 cokoliv podezřelého. Naložit čtyři kola, která byla uskladněna v přístřešku na oploceném pozemku, to nějakou chvíli trvá. Právě proto není vyloučené, že by někdo z kolemjdoucích mohl zaregistrovat alespoň typ vozidla, které se na uvedené adrese pohybovalo. Máte-li jakékoliv poznatky vedoucí k pachateli, volejte na číslo 974 580 741, nebo vysokomýtským policistům přes operační středisko linky 158.

por. Mgr. Eva Maturová
tisková mluvčí
24. února 2020

vytisknout  e-mailem