Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
podhomepage

Policie České republiky – Služba cizinecké policie

 

Oznamuji Emailem a nemám přístup do Ubyport

Máte-li své ubytovací zařízení zaregistrováno z dřívější doby, pravděpodobně jste v minulosti zasílali hlášenky e-mailem, postačí napsat volnou formou žádost o přihlašovací údaje do Internetové aplikace Ubyport. V žádosti uveďte seznam ubytovacích zařízení, které bude uživatel obsluhovat a kontaktní údaje na svoji osobu. 

V seznamu ubytovacích zařízení uveďte název ubytovacího zařízení, IDUB, zkratku a adresu. V  kontaktních údajích uveďte IČ (RČ), kontaktní osobu, telefon, e-mail.

Uvedenou žádost zašlete e-mailem na adresu reguby@pcr.cz  Do doby, než obdržíte přihlašovací údaje, můžete prozatím zasílat hlášenky dosavadní cestou nejdéle však do 15..listopadu 2017.  Vzhledem k tomu, že v současné době probíhá zpracování řádově tisíců uživatelů, je odezva na žádost i několik dní (7 a více).

Vzorové příklady nejčastějších kombinací generování přihlašovacích účtů pro ubytovatele

Příklad ubytovatele, který vlastní tři ubytovací zařízení a oznamováním pověřil své dva pracovníky. Oba pracovníci mohou zasílat hlášenky za všechny tři ubytovací zařízení.

.. tímto žádám o přidělení přihlašovacích údajů pro dva pracovníky mé firmy do Internetové aplikace Ubyport pro ubytovací zařízení:

Název                  IDUB                                   zkratka                Adresa

Veselý den          10016201258899             ZGHJK                   Havlíčkova 1, Kujovice

Kanon                  10026201258899             PHJKL                   U studny 21, Kujovice

Střelka                 10036201258899             AANNY                Malikov 12, okr. Příbram

Josef Šimůnek – provozní (pověřen majitelem Maxmiliánem Trojníkem RČ: 6201258899)

Tel. 974841231, Email: recepce@simunek.com   ........

Na základě této žádosti bude vytvořen hlavní účet pro ubytovatele a dále  dva účty pro pracovníky, kteří následně mohou zasílat hlášenky z uvedených třech ubytovacích zařízení prostřednictvím Internetové aplikace Ubyport na Policii České republiky.

Příklad žádosti ubytovatele, který vlastní tři ubytovací zařízení a v každém ubytovacím zařízení má svého pracovníka, kterého pověřil zasílat hlášenky za svůj objekt.

....  tímto žádám o přidělení přihlašovacích údajů do Internetové aplikace Ubyport pro ubytovací zařízení:

Název                  IDUB                                   zkratka                Adresa                                počet uživatelů

Veselý den          10016201258899             ZGHJK                   Havlíčkova 1, Kujovice    samostatně 1 uživatel

Kanon                  10026201258899             PHJKL                   U studny 21, Kujovice      samostatně 1 uživatel

Střelka                 10036201258899             AANNY                Malikov 12, okr Příbram     samostatně 2 uživatelé

majitel Maxmilián Trojník RČ: 6201258899

Tel. 974841231, Email: max@simunek.com  .....

Na základě této žádosti získá ubytovatel pro  každé ubytovací zařízení jeden uživatelský účet pro vkládání. Ubytovací zařízení Střelka bude disponovat dvěma účty pro dva pracovníky. Každý uživatel může vkládat data jen za své ubytovací zařízení. Samozřejmostí je hlavní účet ubytovatele, který je generován vždy.

Pokud budete žádat o jinou kombinaci uživatelských oprávnění, je potřeba ji vhodným způsobem popsat volnou formou v žádosti. 

Navazující články:

vytisknout  e-mailem