Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Ozbrojená loupež v českolipské herně

ČESKOLIPSKO - Po pachateli intenzivně pátráme. 

Včera kolem půl druhé odpoledne navštívil hernu Magic Games v ulici Červeného kříže v České Lípě neznámý muž, který zde následně přepadl barmanku. Pachatel si vnitřní prostory herny nejprve obhlédnul, a když zjistil, že se tu žádný host nenachází, začal na ni křičet, ať mu vydá peníze. Přitom se sápal do prostoru za barem, který před ním uzamkla.

Žena ho zpočátku odmítla uposlechnout, ale potom, co přelezl ohrazení baru, mu hotovost vydala. Jedná se o sumu v řádu tisíců korun. Pachatel ji při přepadení zranil nožem, který si s sebou přinesl. Barmanka utrpěla několik povrchových bodných a řezných ran, se kterými ji sanita převezla na ošetření do nemocnice. Zranění naštěstí nejsou vážná.

Po neznámém lupiči intenzivně pátráme. Jedná se o muže přibližně 180 centimetrů vysokého, robustní až obézní postavy. Svědek, který ho viděl z herny odcházet, o něm řekl, že se pohybuje jako tučňák, a právě podle kolébavého způsobu chůze by ho někdo z jeho okolí mohl poznat. 

Na sobě měl černou bundu, na hlavě černou, pletenou čepici a na obličeji roušku. Pokud muže uvedeného popisu znáte nebo jste si ho včera na sídlišti Špičák či kdekoliv jinde ve městě všimli, volejte prosím okamžitě linku 158. Pod článkem zveřejňujeme jeho fotografii. 

9. 12. 2021
por. Bc. Ivana Baláková
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

pachatel loupeže

pachatel loupeže 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem