Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Otevření Krajského kontaktního a informačního centra

Náměstek policejního prezidenta Mgr. Ing. Ivan Bílek otevřel společně s ředitelem Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje plk. Ing. Bc. Radomírem Heřmanem a dalšími významnými hosty Krajské kontaktní a informační centrum. 

             Náměstek policejního prezidenta pro vnější službu plk. Mgr. Ing. Ivan Bílek společně s ředitelem Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje plk. Ing. Bc. Radomírem Heřmanem a dalšími významnými hosty  slavnostně otevřeli  dnes 30. března 2009 v Českých Budějovicích, ulice Dvořákova 2,  Krajské kontaktní a informační centrum.
 
            Krajské kontaktní a informační centrum, vybudované v rámci projektu P 1000, vzniklo z prostor bývalé samoobsluhy. Rekonstrukce tohoto objektu trvala čtyři měsíce. V průběhu roku 2009 – 2010 bude v Jihočeské kraji otevřeno dalších 16 moderních služeben nové generace.
 
Centrum  bude sloužit jako informační centrum Integrovaného záchranného systému Jihočeského kraje a zároveň jako kontaktní centrum pro naše zahraniční partnery. Je vybaveno veškerými moderními technologiemi (PC, internet atd.). Součástí projektu je i bezbariérový přístup pro handicapované občany a recepce, která bude pomáhat budovat trvalou důvěru mezi veřejností a občany.
Info linka informačního centra:  974 221 209
             Rodiče s dětmi budou moci při čekání na vyřízení své záležitosti využít dětský koutek a maminky přebalovací pult. Pracovnicí recepce je vyškolená civilní zaměstnankyně s vysokoškolským vzděláním, která ovládá anglický, německý a ruský jazyk.  Na recepci navazuje pracoviště Preventivně informačního  oddělení krajského ředitelství a Odbor mezinárodních vztahů.
 
            Plk. Mgr. Ing. Ivan Bílek seznámil přítomné s cílem projektu P 1000, kterým je modernizace služeben, odstranění bariér mezi veřejností a policií. Vyjádřil také přesvědčení, že se zlepšení pracovního prostředí odrazí nejenom na kvalitě práce policistů, ale i ve spokojenosti občanů, kteří budou ne vždy příjemné záležitosti vyřizovat v příjemném prostředí.
 
KKIC- recepce.jpg KKIC- recepce.jpg
KKIC budova.jpg KKIC budova.jpg
            Projekt P 1000 bude i nadále pokračovat po celé naší republice. Na území Jihočeského kraje se tak již v letošním roce dočkají důstojnějších podmínek občané i policisté na Obvodních odděleních Policie ČR jako je Vimperk, Písek, Horní Planá, Týn nad Vltavou, Suchdol nad Lužnicí, Milevsko, Kaplice, Tábor a na Územním odboru v Prachaticích.

vytisknout  e-mailem