Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Otevřel a byl napaden

Chtěl se dostat do potravin, odcizená nafta a v obchodním domě přišla o mobil  

 Otevřel a byl napaden                                             
Z trestných činů ublížení na zdraví a porušování domovní svobody byl v těchto dnech policejním komisařem SKPV obviněn 35letý muž. Svého jednání se měl dopustit tím, že v Mezině dne 8.12.2009 na chodbě bytu fyzicky napadl 30letého poškozeného. Po otevření dveří ho několikrát udeřil pěstí do obličeje a hlavy. Poškozený rány opětoval a útoky pokračovaly i na chodbě a schodišti panelového domu. Obviněný zde následně strčil do poškozeného, který spadl ze schodů a došlo k jeho zranění, tříštivé zlomenině paty. Důvodem jeho jednání byly nevyřešené osobní spory. 
 
Chtěl se dostat do potravin
V době od 21. do 22.12.2009 v Krnově na ulici Svatováclavská dosud neznámý pachatel se snažil vypáčit dveře prodejny potravin. To se mu nepodařilo, ale i tak na dveřích způsobil poškozením škodu ve výši 3 tisíce Kč. Šetří OOP Krnov.
 
Odcizená nafta
Krnovští policisté nyní šetří krádeže nafty v Krnově na ulici Hlubčická. Dosud neznámý pachatel v době od 21. do 22.12.2009 přelezl vysoké oplocení areálu firmy a na dvou nákladních vozidlech odstranil víka palivových nádrží. Odcizil celkem 280 litrů nafty. Způsobená škoda činí přes 6 tisíc Kč.
  
V obchodním domě v Opavě přišla o telefon
Bruntálským policistům včera 22.12.2009 oznámila 22letá žena, že v Opavě v obchodním domě ji dosud neznámý pachatel odcizil z kabelky mobilní telefon Sony Ericsson. Poškozená měla kabelku celou dobu přes rameno. Způsobená škoda činí 4 tisíce Kč. Policisté případ postoupí dle místní příslušnosti do Opavy.
 
                                                                                          
komisař por. Bc. Tušková Pavla
pisbr@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem