Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Osobák srazil malého chodce

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky dopravních nehod. 

 Dopravní policisté hledají svědky těchto událostí:

  1. V úterý 28. dubna 2015 v 13:58 hodin došlo v Hodoníně na Národní třídě ke střetu osobního vozidla a nezletilého chodce. Řidič osobního vozidla Škoda Roomster jel směrem od vlakového nádraží ke světelné křižovatce. Na vyznačeném přechodu pro chodce poblíž budovy České spořitelny autem srazil nezletilého chodce, který po přechodu přecházel zprava doleva. Chlapec utrpěl zranění, se kterým byl převezen do nemocnice. Policisté nyní prověřují míru zavinění jednotlivých účastníků. O spolupráci žádáme i svědky, kteří nehodu a situaci krátce před ní mohli spatřit.
  2. Ve čtvrtek 30. dubna 2015 v 14:00 hodin došlo v Kyjově k nabourání zaparkovaného osobního vozidla. Událost se odehrála v ulici Svatoborská, kde se neznámý řidič zřejmě plně nevěnoval řízení a narazil do zadní části zaparkovaného vozidla Ford Mondeo. Poté z místa dopravní nehody bez zastavení ujel.
  3. Ve čtvrtek 30. dubna 2015 v době od 11:15 do 14:30 hodin ve Veselí nad Moravou na sídlišti Hutník na parkovišti před činžovním domem č.p. 1491 někdo naboural zaparkované vozidlo. Neznámý řidič světle modrého vozidla zřejmě při couvání z parkovacího místa přehlédl za sebou zaparkované vozidlo Škoda Fabia, do kterého naboural. Z místa nehody odjel pryč.
Případní svědci těchto událostí se mohou ozvat na telefon 974 633 260 nebo přímo na linku 158.
por. Bc. Petr Zámečník, 4. 5. 2015

vytisknout  e-mailem