Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Osobák se střetl s cyklistkou

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

  • Neznámý cyklista ve Veselí nad Moravou poškodil auto. K události došlo ve dnech 27. nebo 28. září 2018 v ulici Komenského před domem č.p. 679. Cyklista se zřejmě plně nevěnoval řízení a jízdním kolem zachytil o pravý bok odstaveného osobního vozidla Toyota Auris. Poté nezjištěný cyklista z místa dopravní nehody ujel pryč, aniž by věc řešil.
  • V pátek 5. října 2018 v 18:42 hodin došlo v Hodoníně na světelné křižovatce v centru města ke střetu auta a cyklistky. Cyklistka podle výpovědi chtěla projet křižovatku po Národní třídě směrem k vlakovému nádraží. Srazil ji ale řidič osobního vozidla odbočující vpravo do ulice Štěfánikova. Po střetu cyklistka upadla vozovku a vozidlo zastavilo za křižovatkou. Řidič se ptal cyklistky na její zdravotní stav, a když se ujistil, že je žena v pořádku, odjel z místa pryč.
  • Ve dnech 7. nebo 8. října 2018 došlo ve Veselí nad Moravou k poškození vozidla. Neznámý řidič vyššího vozidla se zřejmě plně nevěnoval řízení a narazil do zastřešení garáží u panelového domu v ulici Nová. Nezjištěný řidič po nehodě odjel z místa pryč, aniž by událost nějak řešil.

Policisté nyní hledají svědky, kteří nehody mohli vidět nebo by mohli identifikovat neznámé řidiče a jejich vozidla. Ozvat se mohou na telefonu 974 633 260 nebo přímo na linku 158.

por. Bc. Petr Zámečník, 10. 10. 2018

vytisknout  e-mailem