Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Osobák ohrozil motorkáře

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

  1. V pátek 1. července v 09:38 hodin došlo v Kyjově u obchodního domu Lidl na křižovatce ulic Nerudova, Jiráskova, Kollárova k dopravní nehodě (viz foto pod článkem). Řidič osobního vozidla Renault Thalia jedoucí po ulici Jiráskova od autobusového nádraží měl v úmyslu projet křižovatku na ulici Kollárovu. Při vjezdu do křižovatky však nedal přednost v jízdě řidiči motocyklu, který přijížděl z jeho pravé strany po hlavní silnici. Motorkář, aby se vyhnul střetu s vozidlem, prudce zabrzdil, uvedl motocykl do smyku a položil ho na pravý bok. Ke střetu vozidla s motocyklem nedošlo, ale motorkář se zranil a byl odvezen do nemocnice. Hledáme svědky této nehody, aby policistům popsali průběh a okolnosti nehodového děje.

  2. V sobotu 2. července 2016 v 11:05 hodin došlo v Hodoníně v ulici Národní třída poblíž domu č. 3798/50 k poškození zaparkovaného vozidla. Doposud neustanovený řidič dodávkového vozidla bílé barvy s barevnými polepy modro-oranžové barvy (pravděpodobně s nápisem "Výrobky podle čárového kódu" ) a s výraznou sněhovou vločkou modré barvy při vyjíždění z parkoviště zachytil o přední roh zaparkovaného vozidla Alfa Romeo. Řidič dodávkového vozidla, aniž by zastavil, poškození vozidla oznámil nebo situaci řešil, z místa odjel.

Policisté uvítají jakékoliv informace a poznatky k popisované události. Ozvat se nám můžete na telefon 974 633 260 nebo na linku 158.

por. Bc. Petr Zámečník, 4. 7. 2016

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem