Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Osobák narazil do chodkyně

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky nehod. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

 

  1. V pátek 13. května 2016 v 10:25 hodin došlo v Kyjově na Masarykově náměstí před domem č. p. 7 k dopravní nehodě. Řidič osobního vozidla Volvo, šedé barvy, chtěl v jednosměrné ulici zacouvat na volné parkovací místo. Při couvání ohrozil chodkyni, která přecházela mimo vyznačený přechod pro chodce. Došlo ke střetu vozidla a chodkyně, která po nárazu upadla na vozovku a utrpěla zranění. Policisté hledají případné svědky, kteří by mohli pospat situaci krátce před nehodou i nehodový děj samotný.

  2. V úterý 10. května 2016 od 5:00 do 17:45 hodin v Hodoníně v ulici Sv. Čecha poblíž baru Arsenal Cafe někdo poškodil zaparkované vozidlo. Doposud nezjištěný řidič vozidla bílo šedé barvy jedoucí od vlakového nádraží směrem k autobusovému, narazil pravou stranou vozidla do levé části po pravé straně parkujícího vozidla Renault Thalia. Nezjištěný řidič, aniž by poškození vozidla oznámil, z místa odjel.

Policisté uvítají jakékoliv informace a poznatky k popisovaným událostem. Ozvat se nám můžete na telefon 974 633 260 nebo na linku 158.

 

por. Bc. Petr Zámečník, 16. 5. 2016

vytisknout  e-mailem