Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Oslavy státního svátku v Hradci Králové

KRAJ – Ocenění převzali i policisté, 17 nových policistů složilo slib. 

Každoročně je v rámci oslav Dne vzniku samostatného československého státu, které jsou pořádány Statutárním městem Hradec Králové, oceňována za vynikající práci i řada policistů. Ne jinak tomu byloi  letos.

Spolu s dalšími složkami, konkrétně s Hasičským záchranným sborem Královéhradeckého kraje, s Městskou policií Hradec Králové, Armádou ČR, bylo oceněno celkem 13 policistů. Šest z nich převzalo z rukou ředitele Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje brig. gen. Ing. Petra Petříka a primátora města Alexandra Hrabálka medaili policejního prezidenta Policie České republiky „Za zásluhy o bezpečnost“, která je udělována za dlouhodobé příkladné osobní služební úsilí, iniciativu a vynikající výsledky na úseku rozvoje forem, prostředků a metod policejní služby.

Dalších šest policistů převzalo Čestnou medaili Policie České republiky za dlouhodobé a iniciativní dosahování velmi dobrých služebních výsledků a trvalý přínos při budování a prosazování dobrého jména Policie ČR. Poslední oceněný policista převzal Medaili Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje, a to za dlouhodobé příkladné vystupování, iniciativní dosahování velmi dobrých služebních výsledků a příkladnou reprezentaci a šíření dobrého jména Policie ČR.

V rámci programu složilo slib i 17 nových policistů.

Služební slib: „Slibuji na svou čest a svědomí, že při výkonu služby budu nestranný a budu důsledně dodržovat právní a služební předpisy, plnit rozkazy svých nadřízených a nikdy nezneužiji svého služebního postavení. Budu se vždy a všude chovat tak, abych svým jednáním neohrozil dobrou pověst bezpečnostního sboru. Služební povinnosti budu plnit řádně a svědomitě a nebudu váhat při ochraně zájmů České republiky nasadit i vlastní život.“

Autor fotografií: Statutární město Hradec Králové - další fotografie k dispozici na oficiálním profilu města Hradec Králové na sociálních sítích.

mjr. Magdaléna Vlčková
28.10.2022

Odkazy do noveho okna

Oslavy 28.10.2022

Oslavy 28.10.2022 

Detailní náhled

Oslavy 28.10.2022

Oslavy 28.10.2022 

Detailní náhled

Oslavy 28.10.2022

Oslavy 28.10.2022 

Detailní náhled

Oslavy 28.10.2022

Oslavy 28.10.2022 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem