Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

Zloděj navštívil lékárnu

Policisté šetřili několik krádeží 

      V šest hodin ráno vyjížděli policisté do Vysokého Mýta, kde se neznámý pachatel vloupal do lékárny. Uvnitř sebral pokladnu s deseti tisíci korunami. Na zařízení ale způsobil škodu  dalších více než dvacet tisíc. Případem se policisté nadále zabývají.

     Jen o chvíli později bylo ve stejném městě nahlášeno vloupání do kanceláře místní firmy. Zloděj ale uvnitř našel pouze 500 korun v drobných mincích. Poškozením okna napáchal škodu  1,5 tisíce. V případě dopadení hrozí pachateli až dvouleté vězení.

     Králičtí policisté se včera zabývali případem krádeže sněhové frézy a kanystru s benzinem. Tu neznámý zloděj sebral z kůlny u rodinného domu. Krádeží vznikla majiteli škoda  více než 22 tisíce korun. V České Třebové policisté šetřili krádež zahradního slunečníku, který neznámý poberta sebral ze zahrádky před místní restarucí. Jeho hodnota byla vyčíslena na téměř osm tisíc.

     Odpoledne pak policisté vyjížděli na náhlé úmrtí 63leté ženy do Dolní Dobrouče. Lanškrounští policisté šetřili krádež elektrického nářadí, které se ztratilo z jednozo ze sklepů v panelovém domě. Bylo také vyhlášeno celostátní pátrání po přívěsném vozíku za osobní automobil, který neznámý pachatel v minulých dnech odcizil ve Vysokém Mýtě.

vytisknout  e-mailem