Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Dopravní nehodovost na okrese Třebíč

Nehody o víkendu si vyžádaly dvě zraněni a jedno úmrtí 

     Od soboty dne 26. července do dnešního rána šetřili dopravní policisté na okrese Třebíč sedm dopravních nehod. Došlo při nich ke dvěma lehkým zranění a k jednomu úmrtí. Hmotná škoda byla vyčíslena na 582 000 Kč.
     Za stejné období bylo pět řidičů přistiženo při řízení motorového vozidla pod vlivem alkoholu.

     K dopravní nehodě došlo v obci Hrotovice na ulici Brněnská v nočních hodinách dne 25. července. Třicetiletý řidič jel s osobním vozidlem značky BMW Z3 směrem na obec Dukovany. Při projíždění pravotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost vozidla , dostal smyk, vyjel vpravo a havaroval na parkovišti, kde narazil do zaparkovaného nákladního vozidla značky Peugeot Boxer. Celková škoda byla vyčíslena na 350 000 Kč.

     K dopravní havárii došlo mezi obcemi Babice  a Čáslavice  v dopoledních hodinách dne 27. července. Třicetiletá cyklistka jela směrem od obce Babice. Při jízdě z táhlého kopce z dosud nezjištěných příčin havarovala na vozovce. Cyklistka byla s lehkým zraněním převezena do Úrazové nemocnice v Brně.

     K dopravní nehodě došlo na ulici Podloučky v Hrotovicích ve večerních hodinách dne 27. července. Dvaasedmdesátiletý řidič jel s osobním vozidlem značky Škoda Felicia směrem na ulici Brněnská. Na křižovatce s ulicí Rybniční nedal přednost v jízdě jednapadátiletému cyklistovi, přijíždějícímu zprava. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění cyklisty. Celková škoda byla vyčíslena na 2 000 Kč.

     K vážné dopravní nehodě došlo ve večerních hodinách dne 27. července mezi Třebíčí a obcí Slavičky. Jednadvacetiletý řidič jel s osobním vozidlem značky Škoda Felicia směrem na obec Slavičky. Při jízdě po přímém úseku narazil z nezjištěných příčin do zadní části před ním jedoucího traktoru s přívěsem. Řidič osobního vozidla utrpěl při dopravní nehodě zranění neslučitelná se životem. Celková škoda byla vyčíslena na 180 000 Kč.


vytisknout  e-mailem