Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Pozor na kapsáře

Na Anenské pouti v Rokytnici 

Po roce opět se v Rokytnici v Orlických horách uskuteční tradiční Anenská pouť.
Z toho důvodu dojde ve dnech 23. července – 24. července 2011 k úplné uzavírce silnic č. II/319 a III/3190 v prostorách náměstí  T.G.M. v Rokytnici v Orlických horách. Objízdné trasy budou vyznačeny.
Na každoroční Anenskou pouť v Rokytnici v Orlických horách jsou policisté místního obvodního oddělení připraveni. Řidiče žádají, aby respektovali jejich pokyny a parkovali pouze na vyznačených parkovištích. Nevhodně zaparkovaná vozidla můžou být odtažena.
Policie ČR návštěvníky akce varuje před zloději. V zaparkovaných, uzamčených autech nenechávejte zbytečně vystaveny žádné cennosti, drahé předměty nebo osobní doklady, které by lákaly k odcizení. Nespoléhejte ani na to, že věci ukryté v zavazadlovém prostoru auta jsou bezpečně uloženy. Zloději pracují rychle.
Dávejte si pozor i na svá příruční zavazadla, se kterými se na akci vypravíte. Davy lidí a tlačenice jsou živnou půdou pro kapsáře. Cenné věci raději zanechte doma, do kabelek či batohů si uložte jen nezbytné vybavení. Svá příruční zavazadla nenechávejte ani na okamžik bez dozoru. Speciální péči věnujte penězům. Raději si celý obnos neukládejte do peněženky a tu neponechávejte nikdy navrchu batohů či kabelek. Svůj finanční obnos na veřejnosti příliš nevystavujte, můžete se okamžitě stát snadnou obětí zručných kapsářů.
V případě jakýchkoli problémů kontaktujte přítomné policisty nebo volejte na bezplatnou linku 158.

Více o prevenci zdeKapsáři 
                                       Rok zabezpečení vozidel 

por. Mgr. Alena Kacálková
21. července 2011

 
 

vytisknout  e-mailem