Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Výzkum veřejného mínění

Již po čtvrté se bude Policie ČR dotazovat 

Výzkum veřejného mínění
 
     Letos již po čtvrté bude v rámci Středočeského kraje probíhat dotazování občanů ze strany Policie České republiky, na jejich pohled a názor na práci policistů v daných regionech.
     I region Rakovnicka se tomuto nevyhne. Výzkum veřejného mínění bude probíhat v době od 10. dubna do 4. května 2012. Celkem bude v našem regionu dotazováno 90 respondentů a to z různých koutů Rakovnicka. Na občany čeká v dotazníku celkem 14 otázek, jednoduchého typu: odpověď ANO - NE -NEDOKÁŽU POSOUDIT. Důležité a podstatné je pro veřejnost skutečnost, že dotazník je ANONYMNÍ, pouze se uvádí věkový limit a pohlaví.
     Tento průzkum bude zajišťovat v našem regionu zajišťovat tisková mluvčí PČR Územního odboru Rakovník, preventivně informační skupiny, nprap. Jana Žáčková, společně s kolegy z obvodních oddělení.
     Nechceme, aby si občané mysleli, že si tímto dotazníkem Policie ČR zajišťuje popularitu, ale rádi bychom OPRAVDU objektivně zjistili, jaký je po roce opět pohled občanů na práci policistů v jednotlivých regionech, co je trápí v rámci majetkové trestné činnosti a co by nejraději změnili. Na základě každoročního vyhodnocení těchto dotazníků, přistupuje Policie ČR k patřičným opatřením, aby veřejnosti vyšla co nejvíce vstříc v rámci jejich názorů a pohledů na tamější situaci.
 
   Děkujeme za ochotu zodpovědět 14 otázek a strávit ve společnosti policistů několik málo minut. Věříme, že osobní kontakt může přinést i mnoho užitečného.

nprap. Jana Žáčková

2. dubna 2012

vytisknout  e-mailem