Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Řidič narazil do stromu

RAKOVNICKO – Při dopravní nehodě nedošlo k žádnému zranění. 

Policisté rakovnického dopravního inspektorátu vyjížděli dne 11. února 2019 po sedmé hodině k dopravní nehodě, která byla oznámena v katastru obce Lužná na Rakovnicku.

Po příjezdu na místo dopravní nehody bylo zjištěno, že osmnáctiletý muž z Rakovnicka s osobním vozidlem Škoda Octavia při jízdě ve směru na trase obcí Ruda – Rakovník nedaleko obce Lužná, nezvládl řízení a přejel s vozidlem na pravou krajnici vozovky. Následně sjel do příkopu, kde se čelně střetl se stromem. Při dopravní nehodě nedošlo k žádnému zranění osob. Předběžná škoda činí 50 000,-Kč. Policisté vyzvali řidiče k dechové zkoušce. Alkohol byl na místě vyloučen, neboť výsledek dechové zkoušky byl negativní.

Policie opět vyzývá řidiče, aby po usednutí za volant věnovali vždy pozornost jízdě v silničním provozu, a to nejen pro svoji bezpečnost, ale i vůči všem účastníkům silničního provozu. Dále upozorňujeme, že v tomto proměnlivém počasí bývají pozemní komunikace v některých úsecích kluzké a dochází tak ke zhoršené sjízdnosti a z těchto důvodů, je vždy nutno přizpůsobit jízdu stavu a povaze vozovky a dbát na dodržování předpisů  silničního  provozu. Policie neustále apeluje na řidiče, aby za volant usedali vždy odpočatí a při jízdě se plně věnovali řízení.

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

12. února 2019

vytisknout  e-mailem