Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Kriminalisté pátrají po hledaném muži

PŘÍBRAMSKO – Ten by se měl pohybovat v Praze, v městské části Komořany a Cholupice. 

Příbramští kriminalisté pátrají po šestatřicetiletém muži z Rumunska. Okresní soud v Příbrami na hledaného vydal příkaz k zatčení pro přečin zanedbání povinné výživy. Hledaný muž o tom, že je osobou v celostátním pátrání ví, a záměrně se skrývá. Odmítá s orgány činnými v trestním řízení komunikovat. Policisté dosud provedeným šetřením zjistili, že by se měl pohybovat na území hlavního města Prahy, v městské části Komořany a Cholupice. Nechává se zaměstnávat na příležitostné práce u firem, které se zabývají zednickými a výkopovými pracemi.

Hledaný je střední postavy, vysoký přibližně 170 – 180 cm. Jeho zdánlivé stáří je 36 – 40 let. Má krátce střižené hnědé rovné vlasy a hnědé oči. Má oválný tvar obličeje a na tváři hnědé prořídlé strniště. Je velice pravděpodobné, že hledaný se pokusí změnit svůj vzhled.

V souvislosti s tímto případem se kriminalisté obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci. Poznatky k hledanému muži, prosím, neprodleně sdělte na jakékoliv policejní služebně, nebo přímo kriminalistům na telefonní číslo: 974 879 313, 974 879 268, anebo 601 323 231. Využít také můžete tísňovou linku 158.

Bližší informace k hledanému muži najdete v tomto odkazu. V případě, že je odkaz neaktivní, muž byl již vypátrán.
http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=13060626190111

nprap. Bc. Veronika Čermáková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
6. srpna 2019
 

vytisknout  e-mailem