Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vloupání do rekreačních chat

PRAHA VENKOV - JIH - Pachatel je zatím neznámý 

První případ se stal v době od 17.7.2018 do 21.7.2018 v katastru obce Jílové u Prahy, kdy pachatel překonal oplocení pozemku a následně vypáčil vstupní dveře chaty a kůlny. Všechny prostory prohledal a následně si odnesl křovinořez s příslušenstvím a proutěný košík. Přesto způsobil škodu za více jak 5.000,- Kč.
K dalšímu vloupání do chaty došlo v době od 15.7.2018 do 21.7.2018 v katastru obce Štěchovice – Třebenice. Pachatel opět vypáčil uzamčené vstupní dveře a chatu poté prohledal. Zde odcizil dvacet balení tablet do odvlhčovače vzduchu značky Ceresit, akustickou kytaru, nafukovací člun, elektrické nůžky na plot a elektrickou pilu. Majitelce způsobil škodu ve výši 38.000,- Kč.

Aby se podařilo zloděje vypátrat a následně zadržet, přivítali by policisté jakékoliv informace od svědků, kteří spatřili v okolí výše uvedených nemovitostí v inkriminovanou dobu podezřelé osoby. Všechny důležité poznatky mohou občané sdělit  na jakémkoli obvodním oddělení policie nebo mohou využít i bezplatnou linku 158.

por. Bc. Jana Dětská
tisková mluvčí
PČR Praha venkov - JIH
24. července 2018

vytisknout  e-mailem