Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Setkání starostů a policistů

PRAHA VENKOV-JIH – V Mnichovicích proběhlo v úterý letošního 21. února pracovní setkání starostů obcí začleněných do mikroregionu Ladův kraj se zástupci Policie České republiky. 

Na základě pozvání, které bylo iniciováno Dobrovolným svazkem obcí Ladův kraj a městem Mnichovice, se uskutečnilo během úterního odpoledne v prostorách Turistického a informačního centra Mnichovice vzájemné sdílení informací mezi zástupci vedení jednotlivých obcí začleněných do mikroregionu Ladův kraj a policisty územního odboru Praha venkov-JIH.
Za Policii České republiky se setkání zúčastnil ředitel územního odboru Praha venkov-JIH plk. Mgr. Stanislav Vondrák, vedoucí dopravního inspektorátu npor. Ing. Tomáš Demuth, vedoucí obvodního oddělení v Říčanech npor. Mgr. Petr Kůstka a policejní preventista územního odboru por. Bc. Zdeněk Chalupa.
Zástupci jednotlivých obcí měli tak možnost při setkání získat informace nejen z oblasti stávající bezpečnostní situace a statistických údajů o kriminalitě v mikroregionu, ale i k problematice dopravní nehodovosti a lokálního silničního provozu v obcích, jakož i o možnosti případného realizování preventivních aktivit v obcích pro předškoláky, školní mládež, seniory a veřejnost.
Policisté od starostů získali informace o dění v dotčených obcích, jaké problémy musí obce řešit, nebo jakou podporu i případnou pomoc, či v jaké podobě by si představovali spolupráci s Policií České republiky. Přítomní policisté postupně zodpověděli dotazy zástupců obcí, které vyplynuly z diskuze. Setkání proběhlo v poklidné a ničím nerušené atmosféře.


por. Bc. Zdeněk Chalupa
komisař oddělení tisku a prevence
27. února 2023

Odkazy do noveho okna

Ladův kraj

Ladův kraj 

Detailní náhled

graf - kriminalita Ladův kraj

graf - kriminalita Ladův kraj 

Detailní náhled

graf - dopravní nehodovost Ladův kraj

graf - dopravní nehodovost Ladův kraj 

Detailní náhled

Pozvánka na setkání starostové a PČR

Pozvánka na setkání starostové a PČR 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem