Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Šest hledaných osob

PRAHA VENKOV-JIH – Policisté z územního odboru v souvislosti z prověřovanou trestnou činností pátrají po šesti hledaných osobách 

Kriminalisté pátrají od konce července letošního roku po pětatřicetiletém muži  z Prahy - východ, na kterého vydal Okresní soud pro Prahu – východ příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody. Hledaný se v místě trvalého bydliště nezdržuje a je předpoklad, že se může zdržovat na území hlavního města Prahy.

Na základě vydaného souhlasu se zadržením Okresním stáním zastupitelstvím pro Prahu-východ pátrají policisté z obvodního oddělení Říčany po šestačtyřicetiletém muži  z Prahy-východ a devětačtyčicetiletém muži z Prahy, neboť si řádně a dlouhodobě neplní svou vyživovací povinnost vůči svým nezletilým dětem.

V souvislosti s prověřovanou majetkovou trestnou činností říčanští policisté dále pátrají po osmadvacetiletém muži z Prahy, devětatřicetiletém občanu Slovenské republiky a čtyřicetiletém muži z Lotyšska. Rovněž i na tyto muže vydal státní  okresní zástupce souhlas s jejich zadržením.

Veškeré poznatky k hledaným osobám přijme jakákoliv policejní služebna, případně je můžete telefonicky sdělit policistům prostřednictvím linky 158 tísňového volání Policie České republiky.

 

nprap. Bc. Zdeněk Chalupa

tiskový mluvčí

P ČR Praha venkov-JIH

23. listopadu 2015

vytisknout  e-mailem