Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Řidič nehodu nepřežil

PRAHA VENKOV-JIH – K dopravní nehodě se smrtelným zraněním u Říčan vyjížděli 5. listopadu letošního roku ve večerních hodinách dopravní policisté 

Včera krátce po jednadvacáté hodině na silnici II. třídy č. 101 došlo k tragické dopravní nehodě. Devětatřicetiletý řidič, jedoucí s vozidlem WV Golf ve směru od Jesenice na Říčany, v mírně pravotočivé zatáčce z dosud nezjištěných příčin vyjel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím nákladním vozidlem a následně se převrátil s automobilem na střechu.
Řidič osobního vozidla utrpěl při nehodě zranění v takovém rozsahu, která se neslučovala se životem, a na místě jim podlehl.
U řidiče kamiónu nebyla zjištěna přítomnost alkoholu v krvi, což potvrdil negativní výsledek provedeného odborného měření. Po dobu zásahu složek IZS a následného dokumentování dopravní nehody byla silnice přibližně čtyři a půl hodiny neprůjezdná.
Policisté ze skupiny dopravních nehod teď intenzivně prověřují všechny okolnosti této tragické nehody, zejména co bylo její bezprostřední příčinou.
 
nprap. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí
P ČR Praha venkov-JIH
6. listopadu 2014

vytisknout  e-mailem