Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pátráme po totožnosti neznámého muže

PRAHA VENKOV-JIH/JESENICE - Policisté z Obvodního oddělení Jesenice vyšetřují případ vloupání do prodejny potravin v Horních Jirčanech z poloviny loňského listopadu. 

     Pachatel v průběhu noci ze středy 14. na čtvrtek 15. listopadu násilně vnikl do prodejny, kterou celou prohledal. Z obchodu si odnesl cigarety, zapalovače, cukrovinky, stírací losy a další zboží přes 55 tisíc korun. V rámci prováděného šetření policisté zajistili a následně vyhodnotili kamerové záznamy, pořízené z okolí a v prodejních prostorách obchodu.

     Na zajištěných záznamech byl zachycen pohyb neznámého muže ve věku 30 až 50 let, štíhlé asi 190 cm vysoké postavy, bílé pleti, pravděpodobně tmavých kratších vlasů. Na očích měl nasazeny dioptrické brýle se silnými černými obroučkami a na hlavě tmavou kšiltovku, oblečen byl do džínových kalhot, tmavé bundy s kapucí, kde na její zadní a přední levé straně je umístěn světlý text na tmavém podkladu. Je předpoklad, že popisovaný muž tuto prodejnu navštívil již v podvečerních hodinách ve středu 14. listopadu, kdy přes tmavou bundu měl oblečenou rozepnutou zimní bundu v kombinaci tmavých a světlých odstínů modré barvy a místo kšiltovky na hlavě nasazenou pletenou čepici s motivem bílých a černých proužků.

     K vysvětlení nejasných okolností tohoto případu, může přispět i výpověď této osoby. Z tohoto důvodu se jeseničtí policisté obracejí na občany se žádostí, aby jim pomohli zjistit totožnost muže. Případné informace mohou policistům sdělit osobně přímo na služebně Obvodního oddělení Policie ČR v Jesenici nebo je mohou zavolat na telefon: 974 882 770.


 

            nprap. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí PČR Praha venkov-Jih

 

 

 

Odkazy do noveho okna

Horní Jirčany 1

Horní Jirčany 1 

Detailní náhled

Horní Jirčany 2

Horní Jirčany 2 

Detailní náhled

Horní Jirčany 3

Horní Jirčany 3 

Detailní náhled

Horní Jirčany 4

Horní Jirčany 4 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem