Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pátráme po pohřešovaném muži

PRAHA VENKOV-JIH – Kriminalisté od úterních večerních hodin pátrají po devětapadesátiletém muži z Říčan. 

Oznámení o pohřešování devětapadesátiletého muže přijali říčanští policisté ve večerních hodinách v úterý 12. července letošního roku, při kterém získali informaci, že byl naposledy viděn v odpoledních hodinách v sobotu letošního 9. července v místě trvalého bydliště, odkud odešel neznámo kam.
Dále získali poznatky, že má určité zdravotní obtíže, je spíše uzavřený, nekomunikuje a společnost lidí nevyhledává. Má blízký vztah k místům z okolí řeky Sázavy, mezi které patří například Poddubí, Kaliště, Sázava, Český Šternberk.
Na základě získaných informací a poznatků kriminalisté předpokládají, že by se mohl pohybovat v okolí zmiňovaných středočeských lokalit Posázaví.
Pohřešovaný je zdánlivého stáří 55 až 60 let, střední 180-185 cm vysoké postavy, má modré oči a krátké šedivé. Naposledy byl oblečen do riflových kalhot, kostkované modrobílé košile a na nohou černé boty. U sebe má manšestrový hnědý batoh, deštník černé barvy a v současné době již neaktivní mobilní telefon.
S ohledem na skutečnost, že se policistům i přes veškerá další provedená opatření a šetření nepodařilo zjistit žádné nové informace, zejména k místu jeho případného výskytu či místa současného pobytu, se touto formou obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc.
Veškeré poznatky k pohřešovanému přijme od občanů jakákoliv policejní služebna, případně je mohou sdělit přímo kriminalistům na telefonním čísle 974 882 476, nebo prostřednictvím linky 158 tísňového volání Policie České republiky.


nprap. Bc. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí
P ČR Praha venkov-JIH
14. července 2016

vytisknout  e-mailem