Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pátráme po padesátiletém muži

PRAHA VENKOV-JIH – Kriminalisté od úterý 26. dubna letošního roku pátrají po pohřešovaném muži z Hradištka pod Medníkem. 

Pohřešovaný muž byl naposledy viděn kolem 12 hodiny v místě trvalého bydliště v úterý, kdy měl údajně odjet autobusem z Hradištka do Prahy, s cílem vyzvednutí větší finanční částky. Od této doby se nikomu z blízkých neozval, ani nepodal jakoukoliv zprávu a v současné době je nekontaktní..
K jeho popisu se podařilo zjistit, že je zdánlivého stáří 50 až 55 let, střední 197 cm vysoké postavy, má modré oči a krátké prošedivělé vlasy. Na levé paži má modré tetování s motivem srdce s mašlí a doplněné textem “Love”.
V době svého odchodu byl oblečen do světle modrých džínových kalhot zn. Lewis Strauss, zelené zimní bundy typu “bombr” s vnitřní oranžovou podšívkou, mikiny s velkým nápisem Adidas umístěným na prsou béžové barvy v kombinaci s modrou a bílého trička s krátkými rukávy s nápisem Adidas. Na nohou měl červené sportovní boty zn. Adidas. V ruce držel černou tašku se zapínáním na zip, délky kolem 45 cm, trošku obdélníkového tvaru se zakulacenými horními rohy. U sebe měl mít mobilní telefon zn. Samsung, bílé barvy, staršího typu, osobní doklady, světlehnědou koženou pánskou peněženku a přibližně 120,-Kč v drobných mincích.
I přes veškerá provedená opatření a šetření se kriminalistům do současné doby nepodařilo zjistit žádné nové informace, zejména k místu jeho případného výskytu.
Z uvedených důvodů se touto formou obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc. Veškeré poznatky k pohřešovanému přijme od občanů jakákoliv policejní služebna, případně je mohou telefonicky sdělit policistům prostřednictvím linky 158 tísňového volání Policie České republiky.


nprap. Bc, Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí
P ČR Praha venkov-JIH
28. dubna 2016

vytisknout  e-mailem