Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pátráme po pachatelích loupežného přepadení

Kriminalisté z Územního odboru Praha venkov – Jih vyšetřují případ loupežného přepadení, ke kterému došlo v pondělí 25. červnence 2011 v ranních hodinách ve Vraném nad Vltavou, okr. Praha – západ. 

     Do provozovny místního nočního baru vstoupili kolem druhé hodiny ráno dva mladí muži, kteří zde nejprve prošli vnitřní prostory baru. Přesvědčili se, že zde kromě obsluhující mladé ženy nikdo jiný není. Poté se jeden z mladíků postavil ke dveřím a druhý svým tělem zatlačil servírku za barový pult, přičemž jí sebral peněženku s tržbou. S tímto se však nespokojil a požadoval vydání i peněz z uzamčeného trezoru. Ženu při tom udeřil do obličeje. Mladá žena v obavě o svoje zdraví a život vyhověla požadavku násilníka a peníze mu vydala. Poté muži bar opustili. S sebou si odnesli lup téměř za 25 tisíc korun.

     Při výslechu přepadená žena policistům uvedla, že muž, který jí napadl a sebral tržbu byl ve věku 25-30 let, 180 cm vysoké atletické postavy, bílé pleti. Hovořil česky bez přízvuku. Měl pravděpodobně krátce střižené tmavé vlasy, ostré rysy v obličeji, špičatý nos a krátké vousy – strniště. Na hlavě měl nasazenou čepici tmavé barvy s kšiltem, hodně posazenou do obličeje. Oblečen byl do tmavě modré mikiny bez nápisů s kapucí a látkových kalhot ¾ délky tmavé barvy.

portrét pachatele loupežného přepadení ve Vraném nad Vltavouportrét pachatele loupežného přepadení ve Vraném nad Vltavou
K druhému lupiči, který zůstal stát u dveří uvedla, že byl rovněž bílé pleti, silnější postavy a přibližně stejného věku. Během přepadení nemluvil. Na hlavě měl nasazenou čepici a na sobě vínovou mikinu nebo bundu. Kriminalistům se podle výpovědi přepadené ženy podařilo sestavit přibližný portrét hlavního aktéra.

     Jakékoliv informace k tomuto případu můžete sdělit osobně přímo kriminalistům z Územního odboru Praha venkov - Jih na služebně Obvodního oddělení Jílové u Prahy nebo telefonicky na čísle: 974 882 710 či přímo na linku tísňového volání Policie ČR 158.

vytisknout  e-mailem