Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pátráme po pachateli loupežného přepadení

ZVOLE - Kriminalisté z Územního odboru Praha venkov – Jih vyšetřují případ loupežného přepadení, ke kterému došlo v pátek 11. října 2013 ve večerních hodinách. 

     Uzamčené dveře místní prodejny si těsně po uzavírací době nechal odemknout neznámý muž. K odemčení dveří přítomnou prodavačku přemluvil s tím, že si potřebuje nakoupit ještě nějaké zboží. Po vpuštění do obchodu však začal ženu ohrožovat krátkou střelnou zbraní. Vystrašené ženě se však podařilo před lupičem skrýt v zadních prostorách prodejny a přivolat si pomoc. Násilník využil toho, že byl v prodejně sám a z otevřené pokladny sebral finanční hotovost a ještě před příjezdem policistů se mu podařilo z prodejny nepozorovaně zmizet.
    
neznámý pachatel loupežného přepadení - Zvoleneznámý pachatel loupežného přepadení - Zvole
     Kriminalistům se podle výpovědi přepadené prodavačky podařilo sestavit pravděpodobný portrét lupiče, která k jeho popisu uvedla, že se jednalo o muže ve věku kolem 35 let, silnější 165 cm vysoké postavy, silnějšího obličeje a krátce střižených vlasů. Hovořil česky bez přízvuku a vady řeči. Na sobě měl oblečené maskáčové kalhoty a bundu v khaki barevném provedení.
 
     Policisté se touto cestou obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc. Veškeré poznatky k totožnosti neznámého muže, či jakékoliv informace k tomuto případu můžete sdělit osobně přímo kriminalistům z Územního odboru Praha venkov - Jih na služebně Obvodního oddělení Jesenice nebo telefonicky na čísle: 974 882 770 či přímo na linku tísňového volání Policie ČR 158.

 

vytisknout  e-mailem