Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pátráme po odcizeném vozidle

PRAHA VENKOV-JIH – Policisté z obvodního oddělení Hradištko pátrají po světle zelené Škodě Octavii za sto tisíc korun 

Krátce po šesté hodině ranní policisté ze služebny v Hradištku přijali oznámení od devětadvacetileté řidičky, že jí byla odcizena zelená Škoda Octavia se středočeskou registrační značkou.
Svůj vůz naposledy viděla v úterý 22. března jednu hodinu po poledni ve Štěchovicích, když je zaparkovala v ulici Hlavní na parkovišti. Před odchodem si automobil řádně uzamkla a zajistila. Dnešního dne, krátce deset minut před šestou hodinou po příchodu k místu, kde svůj automobil zanechala, zjistila, že se na svém místě nenachází a pravděpodobně jí byl odcizen. Krádež vozidla následně nahlásila na Policii České republiky.
Policisté uvedený případ šetří jako přečin krádež, za který pachateli v případě jeho dopadení a následném odsouzení hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.
Policisté se rovněž touto cestou obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc, aby se jim přihlásili případní svědci, kteří se v inkriminovanou dobu v této lokalitě pohybovali a mohli si povšimnout podezřelých okolností, například výskytu podezřelých či neznámých osob a vozidel. Poznatky k hledanému vozidlu, jakož i k tomuto případu jim mohou občané osobně sdělit přímo na služebně obvodního oddělení Hradištko nebo je mohou zavolat na telefon: 602 306 492, případně prostřednictvím bezplatné linky 158 tísňového volání Policie České republiky.


nprap. Bc. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí
P ČR Praha venkov-JIH
23. března 2016

vytisknout  e-mailem