Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pátráme po neznámém řidiči

PRAHA VENKOV-JIH - Hledáme svědky dopravní nehody se zraněním, ke které došlo v ranních hodinách 12. února letošního roku. 

Na silnici č. I/2 v katastru obce Louňovice v době kolem půl šesté ráno dosud nezjištěný řidič osobního vozidla černé barvy, jedoucí ve směru jízdy od obce Louňovice na obec Vyžlovka, narazil pravým zpětným zrcátkem do pravé ruky chodkyně, která šla u levého okraje vozovky od obce Vyžlovka na obec Louňovice.
Žena při střetu trpěla zranění, se kterými byla následně převezena k lékařskému ošetření vozidlem záchranné služby do pražské nemocnice. Řidič s vozidlem z místa události ujel, aniž by ženě poskytl první pomoc a setrval do příjezdu policie.
Policisté ze skupiny dopravních nehod nyní pátrají po neznámém osobním automobilu i jeho řidiči. Zejména se snaží zjistit její samotný průběh, a co bylo její bezprostřední příčinou, aby mohli řádně posoudit případnou míru zavinění jejích jednotlivých účastníků
Z uvedených důvodů se obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc a hledají případné svědky, kteří by jim mohli poskytnout jakékoliv informace k průběhu nehody, hledanému vozidlu nebo řidiči. Svědci se jim mohou přihlásit na telefonních číslech 974 882 451, 974 882 455-458 nebo prostřednictvím bezplatné linky 158 tísňového volání Policie České republiky.


por. Bc. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí
P ČR Praha venkov-JIH
20. února 2017

Odkazy do noveho okna

Dopravní nehoda Louňovice 1.

Dopravní nehoda Louňovice 1. 

Detailní náhled

Dopravní nehoda Louňovice 2.

Dopravní nehoda Louňovice 2. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem