Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Odcizené horské kolo

PRAHA VENKOV-JIH – V souvislosti s případem krádeže jízdního kola, ke kterému došlo počátkem letošního srpna, pátrají policisté z obvodního oddělení v Jílovém u Prahy i po totožnosti neznámého muže. 

V katastru obce Psáry ve čtvrtek 6. srpna krátce po půl šesté ráno z neuzamčeného zahradního domku v Dolních Jirčanech na pozemku rodinného domu v ulici Na Lukách dosud neznámý pachatel odcizil oranžové horské jízdní kolo Scott Spart v hodnotě padesáti tisíc korun.
Policisté uvedený případ kvalifikovali jako přečin krádež a porušování domovní svobody, za který pachateli v případě jeho dopadení a následném odsouzení hrozí až tříletý trest odnětí svobody.
Dále v rámci provedeného šetření zajistili kamerové záznamy, kdy po jejich vyhodnocení zjistili, že se v inkriminované době v místě odcizení kola pohyboval štíhlý mladší muž, který byl oblečen do černé mikiny s kapucí, světle modrých džínových krátkých kalhot a na nohou měl obuty černé sportovní boty.
Policisté předpokládají, že by neznámého muže podle částečného popisu a zachyceného na kamerovém záznamu, mohl někdo z občanů poznat. Proto se na ně touto formou obracejí se žádostí o pomoc, aby jim pomohli zjistit jeho totožnost, neboť jeho výpověď může policistům objasnit důležité okolnosti celého případu.
Jakékoliv informace k tomuto případu jim mohou případní svědci sdělit osobně přímo na služebně obvodního oddělení v Jílovém u Prahy, nebo je mohou zavolat na telefon: 974 867 120, případně prostřednictvím linky 158 tísňového volání Policie České republiky.


por. Bc. Zdeněk Chalupa
komisař oddělení tisku a prevence
PČR Praha venkov-JIH
17. září 2020

Odkazy do noveho okna

jízdní kolo Scott Spar

jízdní kolo Scott Spar 

Detailní náhled

jízdní kolo Scott Spar - detail

jízdní kolo Scott Spar - detail 

Detailní náhled

neznámý mladý muž

neznámý mladý muž 

Detailní náhled

neznámý mladý muž

neznámý mladý muž 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem