Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Krádež zboží

PRAHA VENKOV-JIH – Říčanští policisté vyšetřují únorový případ krádeže v prodejně obchodního řetězce drogistického zboží. 

Ke krádeži došlo v podvečerních hodinách letošního 6. února v Říčanech ulice Černokostelecká v místní prodejně drogistického zboží. V rámci prováděného šetření se policistům podařilo zajistit kamerový záznam, na kterém je v inkriminované době zachycen pohyb dvou osob.
Jednalo se  o dva mladší muže, pravděpodobně ve věku od 19 do 28 let a přibližně 175 cm vysoké postavy. Jeden z mužů má středně dlouhé tmavé vlasy. Druhý ze zmiňované dvojice je silnější postavy a středně dlouhých vlasů světlé barvy.
Policisté předpokládají, že by osoby podle přiložených fotografií z kamerového záznamu a částečného popisu mohl někdo z občanů poznat. Proto se na ně touto formou obracejí se žádostí o pomoc, aby jim pomohli zjistit jejich totožnost, neboť výpovědi zmiňovaných mladých mužů mohou policistům objasnit důležité okolnosti celého případu.
Jakékoliv informace k tomuto případu jim mohou případní svědci sdělit osobně přímo na služebně obvodního oddělení v Říčanech, nebo je mohou zavolat na telefon: 725 961 502, případně prostřednictvím linky 158 tísňového volání Policie České republiky.
 

por. Bc. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí
PČR Praha venkov-JIH
7. března 2017

Odkazy do noveho okna

dvojice neznámých mužů

dvojice neznámých mužů 

Detailní náhled

neznámá mužská dvojice

neznámá mužská dvojice 

Detailní náhled

neznámý muž

neznámý muž 

Detailní náhled

dvojice neznámých

dvojice neznámých 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem