Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme svědky napadení

PRAHA VENKOV-JIH – Kriminalisté územního odboru prověřují oznámení o incidentu mezi třemi muži ve Vraném nad Vltavou 

Čtyřiapadesátiletý muž byl ve čtvrtek 4. června letošního roku ve večerních hodinách na parkovišti v ulici Nádražní před místní kavárnou fyzicky napaden dvojicí útočníků ve věku 22 a 40 let.

Při prováděném šetření se podařilo kriminalistům získat poznatek, že v době incidentu měl na parkoviště přijet osobním vozidlem Mercedes Benz – limuzína, nezjištěné barvy a registrační značky asi padesátiletý muž, 170 až 180 cm vysoké postavy, který měl napomádované vlasy, bílou pleť, na levé ruce větší pečetní prsten a byl oblečen do společenského obleku.

Zmiňovaný muž svojí přítomností na místě a slovním projevem zamezil dalšímu fyzickému napadání. Přes veškerá provedená opatření a šetření se však do současné doby nepodařilo zjistit totožnost tohoto muže.

Kriminalisté se touto cestou obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc, aby se jim případní svědci nebo i zmiňovaný muž přihlásili přímo na telefonním čísle 602 121 274 nebo prostřednictvím bezplatné tísňové linky Policie ČR 158, neboť je předpoklad, že jejich výpovědi mohou objasnit důležité okolnosti této události.

nprap. Bc. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí
P ČR Praha venkov-JIH
24. září 2015

Odkazy do noveho okna

Vrané nad Vltavou Mapa2

Vrané nad Vltavou Mapa2 

Detailní náhled

Vrané nad Vltavou-mapa

Vrané nad Vltavou-mapa 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem