Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní nehoda se zraněním

PRAHA VENKOV-JIH – K dopravní nehodě se zraněním v Dolních Břežanech vyjížděli dopravní policisté ve středu letošního 30. listopadu. 

Dvacet minut před devatenáctou hodinou na silnici č. II/101 šedesátiletý řidič jedoucí s vozidlem Škoda Fabia ve směru od Dolních Břežan do Jesenice po projetí levotočivé zatáčky přejel do protisměrné části komunikace, kde levou přední částí svého vozidla narazil do levé části protijedoucího osobního automobilu Škoda Superb, které řídil čtyřiapadesátiletý řidič.
Po nárazu se Fabia převrátila na střechu, Superb zůstal u pravého okraje na komunikaci otočený do protisměru. Oba muži při střetu utrpěli zranění, která si vyžádala lékařská ošetření na místě s následným transportem sanitním vozem záchranné služby do pražské nemocnice.
Po dobu zásahu složek IZS a probíhajícího dokumentování dopravní nehody byl provoz na komunikaci v místě události částečně omezen a řízen pokyny policistů.
Policisté ze skupiny dopravních nehod nyní prověřují všechny okolnosti této události v silničním provozu, zejména co bylo její bezprostřední příčinou a případnou míru zavinění jejích jednotlivých účastníků.


por. Bc. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí
P ČR Praha venkov-JIH
1. prosince 2016

Odkazy do noveho okna

Škoda Superb

Škoda Superb 

Detailní náhled

Škoda Fabia

Škoda Fabia 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem