Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dohlíželi na silnicích

PRAHA VENKOV-JIH – Policisté územního odboru ze služeb dopravní i pořádkové policie se ve dnech 8. až 12. června letošního roku zapojili do celorepublikové dopravně bezpečnostní akce. 

S ohledem na uplynulé roky se Policie České republiky snaží právě v tomto začínajícím letním období ovlivnit nekázeň účastníků silničního provozu a snížit tak nepříznivý vývoj dopravní nehodovosti.kontrola vozidla - PVJ
Se silniční kontrolou se tak mohli během akce řidiči, ale i ostatní účastníci silničního provozu, setkat ve všech lokalitách územního odboru, a to nejen na komunikacích s vyšším dopravním zatížením, ale i tam, kde se nacházejí riziková místa.
V průběhu akce se policejní hlídky zaměřily zejména na dodržování zákazu držení záznamových a hovorových zařízení za jízdy, používání bezpečnostních pásů a zádržných systémů, jakož i dodržování ostatních obecně platných ustanovení zákona o provozu na pozemních komunikacích a dalších předpisů v dopravě.
Policisté z Prahy venkov-JIH se budou i v následujících letních měsících věnovat kontrolám na pozemních komunikacích a zajišťovat tak bezpečnost a plynulost silničního provozu.


por. Bc. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí
P ČR Praha venkov-JIH
13. června 2020

Odkazy do noveho okna

kontrola vozidla - PVJ

kontrola vozidla - PVJ 

Detailní náhled

silniční kontrola (2) - PVJ

silniční kontrola (2) - PVJ 

Detailní náhled

silniční kontrola - PVJ

silniční kontrola - PVJ 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem