Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Krádež kola

NYMBURSKO – Poznáte muže z fotografií? 

Dne 11.7.2018 došlo v Poděbradech v ulici Havlíčkova ke krádeži jízdního kola. Jednatřicetiletá žena své žluté pánské jízdní kolo značky Kona odstavila u prodejny zeleniny, kde ho opřela o strom a od nezajištěného kola odešla do obchodu. Přibližně po pěti minutách se k místu vrátila, ale kolo už tu nebylo. Neznámý pachatel využil nestřeženého okamžiku a kolo během krátké chvíle odcizil.
Policisté zajistili kamerový záznam, který krádež kola zachytil. K popisu pachatele lze uvést, že se jednalo o muže ve věku kolem 30 let, menší silnější postavy, houpavé chůze, oblečeného do černého trika s krátkým rukávem, vpředu s bílým nápisem, tmavých kraťas, obutého do sandálů, na hlavě měl kšiltovku a na ní posazené sluneční brýle, na zádech černý batoh. Markatem je výrazné tetování muže na pravé ruce! 
Na fotografiích je zachycen muž, který může policistům poskytnout důležité informace k případu, proto žádáme veřejnost o pomoc při zjištění jeho totožnosti. Jakékoliv informace prosím sdělte buď na bezplatné telefonní lince Policie ČR 158, nebo na tel. č. 724 323 475.

pach pdy

pach pdypor. Bc. Petra Potočná
tisková mluvčí
P ČR Nymburk
13. července 2018

pach pdy

vytisknout  e-mailem