Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

DEN BEZPEČÍ 2019

MLADOBOLESLAVSKO- Policie ČR i ostatní složky IZS přestavily veřejnosti svou práci. 

Letošní DEN BEZPEČÍ proběhl ve čtvrtek 23. května 2019 v Mladé Boleslavi na prostranství u jižní strany Bondy Centra. Dopolední program byl určen především dětem základních škol a odpoledne patřilo široké veřejnosti. Návštěvníci mohli obdivovat policejní, hasičskou i záchranářskou techniku.

Dopravní policisté vystavili svá rychlostní vozidla včetně motocyklu a pro návštěvníky akce také připravili výstavu dopravních nehod. U policejního preventivního stanu mohly děti soutěžit o drobné dárky a zároveň se dozvěděly mnoho užitečných rad a preventivních informací. Zájemci o práci u Policie České republiky se u náborového vozidla dozvěděli vše o podmínkách k přijetí. Středem zájmu byl policejní dron a nechyběla ani ukázka zásahu jednotky pořádkové policie. Veřejnosti se také představili zahraniční policisté, kteří v současné době slouží s mladoboleslavskými policisty ve smíšených hlídkách.

Akci každoročně pořádá město Mladá Boleslav ve spolupráci s Policií České republiky a Hasičským záchranným sborem. DEN BEZPEČÍ je součástí projektu Bezpečná Mladá Boleslav, který je společným projektem Policie ČR, města Mladá Boleslav, Městské policie a dalších subjektů z oblasti bezpečnosti a sociální oblasti.den bezpeci 2019 - úvodka.jpgden bezpeci 2019 

por. Bc. Lucie Nováková
tisková mluvčí
P ČR Mladá Boleslav
24. května 2019

vytisknout  e-mailem