Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Burza práce

MLADOBOLESLAVSKO – Zájemci o práci u Policie ČR se dozvěděli důležité informace o přijetí do služebního poměru. 

Policie ČR se i v letošním roce účastní „Burzy práce“, která probíhá společně s výstavou studijních a učebních oborů v Domě kultury v Mladé Boleslavi dnes 7. listopadu 2019 od 08.30 do 16.00 hodin.

Akce je mimo jiné zaměřena na nabídku pracovních příležitostí v různých oborech a představují se zde různé firmy z Mladoboleslavska. Určena je žákům škol, jejich rodičům a učitelům.

Policisté využili této akce, kde se snaží oslovit nové zájemce o přijetí do služebního poměru. Na této „Burze práce“ policii zastupuje náborová skupina s prezentací personalistky.

Mladoboleslavská policie hledá nové kolegy, kteří by se chtěli podílet na zlepšování bezpečnostní situace a veřejného pořádku, dohlížet na bezpečnost na silnicích a bojovat proti kriminalitě.

V rámci Územního odboru Mladá Boleslav mohou nově přijatí policisté nastoupit službu jako dopravní policisté nebo na šesti obvodních odděleních: Mladá Boleslav I., Mladá Boleslav II., Bělá pod Bezdězem, Benátky nad Jizerou, Dobrovice a Mnichovo Hradiště.

Rádi v našich řadách přivítáme všechny a perspektivní jedince se zájmem o atraktivní a mnohdy adrenalinové zaměstnání, které nabízí ve všech ohledech dokonalé zázemí a možnost kariérního růstu. Všichni noví policisté budou řádně proškoleni pro výkon svého budoucího povolání.

Kontakt:
e-mail: mb.nabor@pcr.cz
tel.: 974 876 400, 727 965 560

por. Bc.  Lucie Nováková
tisková mluvčí
P ČR Mladá Boleslav
7. listopadu 2019

vytisknout  e-mailem