Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zaměřeno na rychlost!

MĚLNICKO - Začátkem týdne se mělničtí policisté zaměřili na rychlou jízdu. 

V pondělí 4.3.2024 se mělničtí policisté zapojili do celorepublikové akce zaměřené na dodržování stanovené rychlosti jízdy v obci i mimo obec. Hlídky se pohybovaly po nejvíce vytížených silnicích na Mělnicku, ale nejen na nich. Ačkoliv byla kontrola zaměřená na dodržování rychlosti jízdy, neopomněli ani na další kontroly v rámci bezpečnosti silničního provozu (technický stav vozidel, užití alkoholu nebo jiné návykové látky před jízdou, používání bezpečnostních pásů, zádržných systémů, telefonování za jízdy a dodržování dalších předpisů stanovených platnou legislativou).

Během této akce policisté řešili překročení rychlosti u čtyř řidičů, kterým byla udělena pokuta v příkazním řízení na místě. Řidiče, jenž jel v obci rychlostí 84km/h., policisté oznámili správnímu orgánu k dalšímu projednání.

Mnoho řidičů nerespektuje maximální dovolenou rychlost jízdy. Cílem dopravně bezpečnostních akcí je ovlivnit nekázeň těchto účastníků silničního provozu a tím snížit nehodovost na našich silnicích. Hlavním cílem této akce není jen represe, ale také preventivní působení na řidiče.

Policisté budou i nadále bedlivě dohlížet na provoz na pozemních komunikacích.

prap. Martina Hamplová
PČR Mělník
7.3.2024

Odkazy do noveho okna

zaměřeno na rychlost

zaměřeno na rychlost 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem