Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Osoba v pátrání zadržena

Muž se déle jak rok vyhýbal nástupu k výkonu trestu odnětí svobody 

    Mělničtí detektivové z oddělení obecné kriminality zadrželi dne 6. srpna 2010, v odpoledních hodinách, v Praze 9 – Čakovicích, devětadvacetiletého muže z Mělnicka.
      Jedná se o osobu, po které bylo v červnu 2009 vyhlášeno celostátní pátrání, vzhledem k tomu, že na muže byl vydán příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody, pro spáchání trestného činu útok na veřejného činitele a v dalších třech případech vydaly soudy v Praze a okolí příkazy k zatčení pro trestné činy maření výkonu úředního rozhodnutí, řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění a útok na veřejného činitele, kterých se muž dopustil tím, že při silničních kontrolách nerespektoval pokyn policistů k zastavení a najížděl vozidlem na policisty a to v době, kdy nevlastnil řidičské oprávnění. Zadržený se v místě trvalého bydliště nezdržoval a z tohoto důvodu po něm bylo vyhlášeno pátrání.
      Mělnickým kriminalistům se podařilo v rámci usilovného šetření získat poznatky k pobytu výše uvedeného a následně muže v součinnosti se Zásahovou jednotkou Policie ČR, Středočeského kraje, zadržet a ještě téhož dne předat do věznice, k výkonu trestu.
 

vytisknout  e-mailem