Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme svědka

MĚLNICKO- Pomozte osvětlit průběh dopravní nehody 

Mělničtí policisté pátrají po svědkovi, řidiči, který jel před vozidlem Honda Prelude na silnici I/9 v pátek 21. října 2016 kolem 22:30 hodin nedaleko odbočky na obec Libiš, blízko benzínové čerpací stanice Mol. Podle dosud získaných informací by se mělo jednat o řidiče vozidla Hyundai Santa Fe staršího typu, rok výroby 2004 a níže, šedé nebo stříbrné barvy se středočeskou registrační značkou. Tento řidič se na poslední chvíli vyhnul neosvětlenému chodci v tmavém oblečení, který nebyl opatřen žádným reflexním prvkem pro zvýšení viditelnosti.

Bohužel za ním projíždějící řidič ve vozidle Honda Prelude již nestihl i přes veškerou snahu střetu s chodcem zabránit. Sražený muž utrpěl velmi vážná zranění, s kterými byl letecky transportován do jedné z pražských nemocnic.

Žádáme řidiče vozidla Hyunday Santa Fe, či případné další svědky, aby se přihlásili vyšetřovateli dopravní nehody na telefonním čísla 607557757 a pomohli osvětlit průběh dopravní nehody a chování chodce těsně před nehodou. Volat můžete i na linku 158.

Děkujeme
 

por. Mgr. Markéta Johnová
tisková mluvčí PČR Mělník
3.11.2016

 

vytisknout  e-mailem